27 May 2024, Monday
1006
00:45
Kalau tak kerja,dia pergi turun laut sampai kadang-kadang tu 2-3 hari tak balik.Aku tanya jugak pada Mak Mertua aku ni yang dia tak bosan ke duduk rumah sorang-sorang aje… dan lagi kerap dia tak pakai bra,aku pun bertambah tambah stressfull bila aku balik kampong. Bukannya apa,sebab tak dapat gentel dan pegang kedua-dua tetek dan puting dia.Seolah-olah macam dia hantar message kat aku… Dia kata…apa nak buat… Aku pesan kat isteri aku tu kalau dia dah tua besok… As a user you get access to background information and details about the release of this statistic.
Tags: Malay Porn, Asian Porn, Tetek Besar, Malaysian

comment

No comments yet. write a comment!

Leave a message

bigo goyang video gambar perempuan tunjuk tetek lelaki sex perempuan mabuk malay girlfriend sex bf tengok amoi burit ketat keluarga melayu seks